WEDSTRIJD S.T. Rekem - Juventini Beyne  4 - 6   (1-1)

DATUM 08-11-2002  21:15

DOELPUNTEN 1’ Goessens 1-0, 18’ Falcione 1-1, 24’ Ben Amar 1-2, 25’ Roth 1-3, 29’ Ofori 2-3, 30’ Ben Amar 2-4, 31’ pen. Goessens 3-4, 35’ Jourdan 3-5, 37’ Falcione 3-6, 40’ Lambrigts 4-6.

VERSLAG De Sneltrappers konden ook de eerste wedstrijd van kapitaal belang in de teken van het klassebehoud niet met succes afronden. Ze kregen nochtans voor de koffie genoeg kansen om het resultaat een beslissende wending te geven. Beyne rook steeds nadrukkelijker zijn kans en greep ze door na de rust met een echt strijdershart Rekem de les te spellen. Al na 26 seconden klom “den Estee” nochtans al op voorsprong. Na tal van gemiste mogelijkheden kwam de opdoffer er kort voor de pauze toen Beyne zich alsnog langszij hees. De nagalm daarvan hield de ganse tweede helft aan want de geel-rode plaatsheren bakten er gewoon niets meer van. Met die instelling wordt de ploeg een vogel voor de kat. En dat voor een club die altijd een toonbeeld van karakter en onverzettelijkheid geweest is.